Tun og rejer i hjertebladsalat

4 personer

Ingredienser

Ingredienser

1 dåsetun i vand
350 grejer i lage
2 stkhjertebladsalat
4 stkpitabrød

Dressing

1 tskdijonsennep
4 spskmayonnaise
0.5 bægercreme fraiche
revet peberrod
1 tskketchup
1 bundtdild
1 stkcitron
1 spskengelsk sauce
salt
peber

Tilberedning

  • 1

    Riv peberrod, hak dild, pres saft fra citron og bland det med de øvrige ingredienser til dressing.

  • 2

    Hæld vand fra tunkødet.

  • 3

    Tilsæt de drænede rejer og tunkødet og vend det i dressingen. Sættes koldt et par timer.

  • 4

    Anret tun/rejesalaten i hjertebladene som på billedet.

  • 5

    Lun pitabrødene.

  • 6

    Anret resten af tun/rejesalaten med pitabrød.

  • 7

    Servér straks.

Tun og rejer i hjertebladsalat