Tun og rejer i hjertebladsalat
4 personer
Ingredienser
Ingredienser
1 dåse | tun i vand |
350 g | rejer i lage |
2 stk | hjertebladsalat |
4 stk | pitabrød |
Dressing
1 tsk | dijonsennep |
4 spsk | mayonnaise |
0.5 bæger | creme fraiche |
revet peberrod | |
1 tsk | ketchup |
1 bundt | dild |
1 stk | citron |
1 spsk | engelsk sauce |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Riv peberrod, hak dild, pres saft fra citron og bland det med de øvrige ingredienser til dressing.
- 2
Hæld vand fra tunkødet.
- 3
Tilsæt de drænede rejer og tunkødet og vend det i dressingen. Sættes koldt et par timer.
- 4
Anret tun/rejesalaten i hjertebladene som på billedet.
- 5
Lun pitabrødene.
- 6
Anret resten af tun/rejesalaten med pitabrød.
- 7
Servér straks.
