Stegte ris
4 personer
Ingredienser
500 g | basmatiris |
1 dl | soya |
1.5 stk | ingefær |
2 stk | porre |
3 fed | hvidløg |
1 stk | broccoli |
400 g | kyllingebryst |
4 spsk | karry |
1 bundt | springløg |
1 stk | lime |
0.5 bundt | friske koriander |
1 stk | æg |
1 stk | frisk chili |
1 spsk | sesamolie |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Kog risene dagen før, du skal lave retten.
- 2
Broccoli skæres i buketter og porrer skæres i skiver.
- 3
Kyllingebryst skæres i tern. Krydr dem i halvdelen af karryen.
- 4
Steg dem og krydr med salt og peber. Tilsæt porrer og broccoli.
- 5
Når panden er godt varm tilsættes risene. Tilsæt resten af karryen som steger med med risene.
- 6
Tilsæt frisk chili, revet ingefær og springløg og sautér godt rundt sammen med risen. Hvidløg i skiver kommes ved.
- 7
Slå et æg ud i retten. Det samler retten og gør den cremet og lækker.
- 8
Tilsæt limesaften.
- 9
Lad stå i 5 minutter og tilsæt sesamolie og lidt soya samt lidt frisk koriander eller evt. basilikum. Krydr med peber.
- 10
Pas på med saltet, da soyaen i forvejen tilfører salt til retten!
