Sprødstegt kyllingeinderfilet med spicy salat samt hummus
4 personer
Ingredienser
Ingredienser
1 pakke | kyllinge inderfilet |
4 dl | rapsolie |
Panering
3 dl | kartoffelmel |
1 stk | æggehvide |
2 spsk | øl |
Spicy salat
2 pakker | salatmix |
1 spsk | sesamolie |
1 spsk | soyasauce |
1 spsk | syltet rødløg |
1 stk | chilifrugt |
Hummus
0.5 dåse | kikærter |
0.5 stk | citron |
1 fed | hvidløg |
Salatdressing
1 spsk | sesamolie |
1 fed | hvidløg |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Ingredienserne til panering røres godt sammen.
- 2
Vend kyllingeinderfileterne i paneringen og steg dem i en dyb gryde i den varme olie. Olien skal være meget varm.
- 3
Vendes og steges til de er gyldne og sprøde.
- 4
Læg dem lidt på fedtsugende papir og drys med salt.
Spicy salat og hummus
- 1
Blend kikærter samt pres citron og hvidløg.
- 2
Bland ingredienserne sammen til hummus. Det stilles køligt.
- 3
Salaten skylles. Hak chili.
- 4
Bland ingredienserne til salat dressingen sammen og hæld den over salaten.
- 5
Anret hummus og salaten på 4 tallerkener og læg kyllingeinderfileterne på toppen.
- 6
Serveres straks.
