Sprødstegt kyllingeinderfilet med spicy salat samt hummus

4 personer

Ingredienser

Ingredienser

1 pakkekyllinge inderfilet
4 dlrapsolie

Panering

3 dlkartoffelmel
1 stkæggehvide
2 spskøl

Spicy salat

2 pakkersalatmix
1 spsksesamolie
1 spsksoyasauce
1 spsksyltet rødløg
1 stkchilifrugt

Hummus

0.5 dåsekikærter
0.5 stkcitron
1 fedhvidløg

Salatdressing

1 spsksesamolie
1 fedhvidløg
salt
peber

Tilberedning

  • 1

    Ingredienserne til panering røres godt sammen.

  • 2

    Vend kyllingeinderfileterne i paneringen og steg dem i en dyb gryde i den varme olie. Olien skal være meget varm.

  • 3

    Vendes og steges til de er gyldne og sprøde.

  • 4

    Læg dem lidt på fedtsugende papir og drys med salt.

Spicy salat og hummus

  • 1

    Blend kikærter samt pres citron og hvidløg.

  • 2

    Bland ingredienserne sammen til hummus. Det stilles køligt.

  • 3

    Salaten skylles. Hak chili.

  • 4

    Bland ingredienserne til salat dressingen sammen og hæld den over salaten.

  • 5

    Anret hummus og salaten på 4 tallerkener og læg kyllingeinderfileterne på toppen.

  • 6

    Serveres straks.

Sprødstegt kyllingeinderfilet med spicy salat samt hummus