Spicy Coleslaw
4 personer
Ingredienser
Dressing
250 ml | mayonnaise |
1 stk | citron |
1.5 spsk | dijonsennep |
125 g | cremefraiche |
1 dl | sød chilisauce |
salt | |
peber | |
1 spsk | paprika |
1 spsk | worchester sauce |
2 spsk | revet peberrod |
Grøntsager
3 stk | gulerod |
0.25 stk | hvidkålshoved |
Tilberedning
- 1
Riv skal og pres saft fra citron. Riv peberrod.
- 2
Rør sammen med de øvrige dressing-ingredienser med et piskeris og smag til med salt og peber.
- 3
Tilsæt nu groftrevede gulerødder og hvidkål i tynde strimler, og vend det hele godt sammen.
- 4
Lad retten stå og trække på et køligt sted minimum 1 time.
- 5
Er meget egnet til grillmad, lammekølle og kødretter.
