Salat med varmrøget ørredfilet og hvide asparges

Ingredienser

Ingredienser

2 pakkerørredfilet
8 stkhvid asparges
1 bakkesalatmix
2 stkavocado
0.5 stkcitron
3 spskmynte
salt
peber

Pynt

radise
1 bundtdild

Tilberedning

  • 1

    Salaten skylles og vendes i citronsaft og jomfru olivenolie samt salt og peber.

  • 2

    Avocado skæres i kvarte og skal og sten fjernes. Pres lidt citronsaft udover avocado stykkerne så de ikke bliver brune.

  • 3

    De hvide asparges rengøres og skrælles. Blanchér de hvide asparges i højst 1 min.

  • 4

    Anret salatmix på 4 tallerkener sammen med avocadostykkerne og de hvide asparges som skæres i kvarte.

  • 5

    Put stykker af ørredfilet på toppen af hver tallerken og pynt med radiseskiver og dild.

  • 6

    Servér straks.

Salat med varmrøget ørredfilet og hvide asparges