Salat med varmrøget ørredfilet og hvide asparges
Ingredienser
Ingredienser
2 pakker | ørredfilet |
8 stk | hvid asparges |
1 bakke | salatmix |
2 stk | avocado |
0.5 stk | citron |
3 spsk | mynte |
salt | |
peber |
Pynt
radise | |
1 bundt | dild |
Tilberedning
- 1
Salaten skylles og vendes i citronsaft og jomfru olivenolie samt salt og peber.
- 2
Avocado skæres i kvarte og skal og sten fjernes. Pres lidt citronsaft udover avocado stykkerne så de ikke bliver brune.
- 3
De hvide asparges rengøres og skrælles. Blanchér de hvide asparges i højst 1 min.
- 4
Anret salatmix på 4 tallerkener sammen med avocadostykkerne og de hvide asparges som skæres i kvarte.
- 5
Put stykker af ørredfilet på toppen af hver tallerken og pynt med radiseskiver og dild.
- 6
Servér straks.
