Salat med blomkålsris

4 personer

Ingredienser

Salat

1 poseREMA 1000 økologiske blomkålsris
75 gspinatblade
3 stkagurk (lille)
2 stkavokado
2 stkforårsløg

Ristede græskarkerner

100 gristede græskarkerner
2 spskolie
salt

Dild cremefraiche

5 dlcremefraiche 18%
1 pottedild
salt
peber

Tilberedning

  • 1

    Optø blomkålsrisene i koldt vand (ca. 1 time før brug) og sigt vandet fra.

  • 2

    Skyl, afdryp og hak spinatbladene groft. Skyl forårsløget og snit det fint.

  • 3

    Skræl agurkerne, halver dem på langs og skær dem i skiver. Halver begge avokado og fjern stenene. Skrab avokadokødet ud og skær det i tern.

  • 4

    Vend alle ingredienserne til salaten sammen.

  • 5

    Forvarm en pande med 1 spsk. olie. Tilsæt græskarkernerne og lad dem riste/poppe til de er gyldne, 3-4 min. under jævnlig omrøring. Drys med lidt salt.

  • 6

    Rør cremefraiche sammen med finthakket dild og smag dressingen til med salt og peber.

  • 7

    Server salaten straks efter tilberedning.

Salat med blomkålsris