Salat med blomkålsris
4 personer
Ingredienser
Salat
1 pose | REMA 1000 økologiske blomkålsris |
75 g | spinatblade |
3 stk | agurk (lille) |
2 stk | avokado |
2 stk | forårsløg |
Ristede græskarkerner
100 g | ristede græskarkerner |
2 spsk | olie |
salt |
Dild cremefraiche
5 dl | cremefraiche 18% |
1 potte | dild |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Optø blomkålsrisene i koldt vand (ca. 1 time før brug) og sigt vandet fra.
- 2
Skyl, afdryp og hak spinatbladene groft. Skyl forårsløget og snit det fint.
- 3
Skræl agurkerne, halver dem på langs og skær dem i skiver. Halver begge avokado og fjern stenene. Skrab avokadokødet ud og skær det i tern.
- 4
Vend alle ingredienserne til salaten sammen.
- 5
Forvarm en pande med 1 spsk. olie. Tilsæt græskarkernerne og lad dem riste/poppe til de er gyldne, 3-4 min. under jævnlig omrøring. Drys med lidt salt.
- 6
Rør cremefraiche sammen med finthakket dild og smag dressingen til med salt og peber.
- 7
Server salaten straks efter tilberedning.
