Risotto med spinat og citrondampet laks og asparges

4 personer

Ingredienser

Ingredienser

4 stklaksestykke
0.5 stkøkologisk citron
2 dlvarmt vand
2 poserREMA 1000 risotto med cheddarost, spinat og flødesauce
1 bundtasparges
salt
peber

Pynt

1 poserucola
1 pakkefrana padano

Tilberedning

  • 1

    Læg laksestykkerne i et lille ildfast fad, og kom varmt vand i bunden, så bunden er dækket med et par mm.

  • 2

    Krydr laksen med salt og peber og placér skiver af citron ovenpå.

  • 3

    Læg alufolie over, og damp laksen i ca. 14-16 minutter ved 180 grader varmluft.

  • 4

    Halvér aspargeserne på langs og skær dem ud i 3 cm lange stykker.

  • 5

    Kom dem på en forvarmet pande med 3 spsk. vand, sammen med REMA 1000 Risotto med cheddarost, spinat og flødesauce.

  • 6

    Tilbered risottoen ved middel/høj varme, i ca. 7 minutter. Omrør jævnligt, til saucen er meget cremet.

  • 7

    Servér risottoen med laks og pynt med rucolasalat og revet Grana Pandano.

Risotto med spinat og citrondampet laks og asparges