Risotto med spinat og citrondampet laks og asparges
4 personer
Ingredienser
Ingredienser
4 stk | laksestykke |
0.5 stk | økologisk citron |
2 dl | varmt vand |
2 poser | REMA 1000 risotto med cheddarost, spinat og flødesauce |
1 bundt | asparges |
salt | |
peber |
Pynt
1 pose | rucola |
1 pakke | frana padano |
Tilberedning
- 1
Læg laksestykkerne i et lille ildfast fad, og kom varmt vand i bunden, så bunden er dækket med et par mm.
- 2
Krydr laksen med salt og peber og placér skiver af citron ovenpå.
- 3
Læg alufolie over, og damp laksen i ca. 14-16 minutter ved 180 grader varmluft.
- 4
Halvér aspargeserne på langs og skær dem ud i 3 cm lange stykker.
- 5
Kom dem på en forvarmet pande med 3 spsk. vand, sammen med REMA 1000 Risotto med cheddarost, spinat og flødesauce.
- 6
Tilbered risottoen ved middel/høj varme, i ca. 7 minutter. Omrør jævnligt, til saucen er meget cremet.
- 7
Servér risottoen med laks og pynt med rucolasalat og revet Grana Pandano.
