Porre i vinagrette

4 personer

Ingredienser

Ingredienser

2 stkporre
0.5 bakkerucolasalat
0.5 stkhjertesalatblanding
salt
peber

Vinagrette

2 spskdijonsennep
2 dlolie
0.25 stkcitron
0.25 dlhvidvinseddike

Tilbehør

0.5 stkbrød

Tilberedning

  • 1

    Porrerne skylles og koges i 5 minutter i letsaltet vand. Rør ingredienserne til vinagretten sammen af saften fra citron og de øvrige ingredienser.

  • 2

    Tag porrerne op af vandet og lad dem dryppe af.

  • 3

    Vend porrerne i vinagretten og kom friskkværnet peber over retten.

  • 4

    Serveres med rucola og hjertesalat. Servér et godt brød til.

  • 5

    Kan serveres som en forret på påskebordet eller som tilbehør til en sommerret.

Porre i vinagrette