Porre i vinagrette
4 personer
Ingredienser
Ingredienser
2 stk | porre |
0.5 bakke | rucolasalat |
0.5 stk | hjertesalatblanding |
salt | |
peber |
Vinagrette
2 spsk | dijonsennep |
2 dl | olie |
0.25 stk | citron |
0.25 dl | hvidvinseddike |
Tilbehør
0.5 stk | brød |
Tilberedning
- 1
Porrerne skylles og koges i 5 minutter i letsaltet vand. Rør ingredienserne til vinagretten sammen af saften fra citron og de øvrige ingredienser.
- 2
Tag porrerne op af vandet og lad dem dryppe af.
- 3
Vend porrerne i vinagretten og kom friskkværnet peber over retten.
- 4
Serveres med rucola og hjertesalat. Servér et godt brød til.
- 5
Kan serveres som en forret på påskebordet eller som tilbehør til en sommerret.
