Pizza med mascarpone

Ingredienser

1 stkfærdiglavet pizzadej
2 dlmascapome
1 stkaubergine
1 stkfrisk chili
2 fedhvidløg
250 ghakket oksekød
50 gpinjekerner
1 spskstærk mango chuney
1 spskkarry
1 stængelfrisk rosmarin
0.5 bundtfrisk basilikum
100 gparmigiano reggiano
salt
peber

Tilberedning

  • 1

    Pizzabunden smøres med et tyndt lag mascarpone.

  • 2

    Skær aubergine og courgette i helt tynde skiver.

  • 3

    Læg dem i rækker skiftevis på pizzabunden.

  • 4

    Skær chili og hvidløg i skiver og fordel henover.

  • 5

    Råt hakket oksekød røres med mangochutney, pinjekerner, salt, peber og karry. Fordel kødet i små klatter ud over pizzaen.

  • 6

    Drys en lille smule rosmarin, basilikum og lidt groft revet Parmigiano Reggiano ost henover.

  • 7

    Sæt i en forvarmet ovn på 200 grader og bag i 20-30 minutter. Kig ind i ovnen.

  • 8

    Tag den ud når den er sprød og gylden

  • 9

    Kan evt. bages på en pizzasten.

Pizza med mascarpone