Pizza med mascarpone
Ingredienser
1 stk | færdiglavet pizzadej |
2 dl | mascapome |
1 stk | aubergine |
1 stk | frisk chili |
2 fed | hvidløg |
250 g | hakket oksekød |
50 g | pinjekerner |
1 spsk | stærk mango chuney |
1 spsk | karry |
1 stængel | frisk rosmarin |
0.5 bundt | frisk basilikum |
100 g | parmigiano reggiano |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Pizzabunden smøres med et tyndt lag mascarpone.
- 2
Skær aubergine og courgette i helt tynde skiver.
- 3
Læg dem i rækker skiftevis på pizzabunden.
- 4
Skær chili og hvidløg i skiver og fordel henover.
- 5
Råt hakket oksekød røres med mangochutney, pinjekerner, salt, peber og karry. Fordel kødet i små klatter ud over pizzaen.
- 6
Drys en lille smule rosmarin, basilikum og lidt groft revet Parmigiano Reggiano ost henover.
- 7
Sæt i en forvarmet ovn på 200 grader og bag i 20-30 minutter. Kig ind i ovnen.
- 8
Tag den ud når den er sprød og gylden
- 9
Kan evt. bages på en pizzasten.
