Oksewok i østerssauce
4 personer
Ingredienser
Ingredienser
600 g | ungkvæg i tern |
2 stk | rødløg |
4 fed | hvidløg |
2 spsk | ingefær |
1 stk | broccoli |
1 pose | slikærter |
1 spsk | karry |
3 dl | æsterssauce |
4 dl | hvide bønner |
Pynt
1 bundt | frisk koriander |
1 stk | chilifrugt |
Tilberedning
- 1
Skyl og klargør grøntsagerne: hak hvidløg, skær rødløg i skiver, og hak ingefær fint.
- 2
Bønnerne lægges i blød i vand dagen før. Sigt bønnerne for væde.
- 3
Kog bønnerne i rigeligt letsaltet vand i en time. Væden sigtes fra og hældes tilbage i en skål.
- 4
Varm olien op. Kødet sauteres af sammen med karry ved meget høj varme i wok i et minut.
- 5
Tag kødet op og tilsæt alle øvrige ingredienser.
- 6
De kogte hvide bønner tilsættes og vendes i wok.
- 7
Tilsæt kødet og sauter i ca. 5 minutter.
- 8
Tilsæt koriander og chili skåret i skiver og servér straks.
