Oksewok i østerssauce

4 personer

Ingredienser

Ingredienser

600 gungkvæg i tern
2 stkrødløg
4 fedhvidløg
2 spskingefær
1 stkbroccoli
1 poseslikærter
1 spskkarry
3 dlæsterssauce
4 dlhvide bønner

Pynt

1 bundtfrisk koriander
1 stkchilifrugt

Tilberedning

  • 1

    Skyl og klargør grøntsagerne: hak hvidløg, skær rødløg i skiver, og hak ingefær fint.

  • 2

    Bønnerne lægges i blød i vand dagen før. Sigt bønnerne for væde.

  • 3

    Kog bønnerne i rigeligt letsaltet vand i en time. Væden sigtes fra og hældes tilbage i en skål.

  • 4

    Varm olien op. Kødet sauteres af sammen med karry ved meget høj varme i wok i et minut.

  • 5

    Tag kødet op og tilsæt alle øvrige ingredienser.

  • 6

    De kogte hvide bønner tilsættes og vendes i wok.

  • 7

    Tilsæt kødet og sauter i ca. 5 minutter.

  • 8

    Tilsæt koriander og chili skåret i skiver og servér straks.

Oksewok i østerssauce