Mørksej med nudler, forårsløg, broccoli og sød chili a la Vietnam

4 personer

Ingredienser

Mørksej

4 stkmørksej
olie til stegning
1 tskkarry
salt
peber

Nudler

2 pakkertørrede nudler
4 stkforårsløg
1 stkbroccoli
1 stkchilifrugt
200 gcashewnødder
4 dlsød chilisauce
2 dlvand
2 tsksoyasauce
1 dlsesamolie
salt
peber

Tilberedning

  • 1

    Læg nudlerne i blød i vand efter anvisningen på pakken.

  • 2

    Skær broccoliet ud i små buketter, snit chilierne i halve og hak forårsløgene fint.

  • 3

    Varm sesamolien op og rist cashewnødderne i olien.

  • 4

    Tilsæt broccolibuketter, forårsløg og chili og lynsteg grøntsagerne sammen med cashewnødderne i et par minutter.

  • 5

    Tilsæt sød chili, vand og soya og lad det simre i 5 minutter. Smag til med salt og peber.

  • 6

    Bring en gryde vand i kog og kog nudlerne efter anvisning på pakken.

  • 7

    Nudlerne koger, mens du steger fisken.

  • 8

    Hæld nudlerne i en sigte når de er færdigkogte.

  • 9

    Varm en pande op og tilsæt olien.

  • 10

    Krydr mørksej stykkerne på begge sider med salt og peber.

  • 11

    Drys den ene side med karry og steg dem i 3-4 minutter på begge sider afhængig af tykkelse.

  • 12

    Servér straks med nudler og tilbehør.

Mørksej med nudler, forårsløg, broccoli og sød chili a la Vietnam