Lynhurtig kylling i hjerteblade

4 personer

Ingredienser

560 gkyllingefilet
2 spskgroftskåret ingefær
8 fedhvidløg
1 dlsoya
1 bakkehjertebladsalat
1.5 spskkarry
1 stkbroccoli
0.5 stkfrisk chili
1 stkøkologisk appelsin
1 bundtcitronmelisse
1 tsksesamfrø
100 gsmør
2 spsksesamolie

Tilberedning

  • 1

    Hak ingefæren. Skyl og del broccoli i buketter. Skær hvidløgene i skiver. Pres ½ appelsin. Skyl hjertebladene.

  • 2

    Kom kyllingestrimlerne på en varm pande med lidt sesamolie. Steg det godt af med ingefæren.

  • 3

    Tilsæt karry, sesamfrø, de skivede hvidløg, smør og endnu en smule sesamolie. Kom saften af ½ appelsin henover.

  • 4

    Kom broccoli på panden og en smule soya. Læg chilien ved.

  • 5

    Steg ikke for længe, da broccoli og chili skal være sprøde.

  • 6

    Kom hjerteblade på tallerkenen. Riv en anelse appelsinskal over.

  • 7

    Kom den stegte kylling og broccoli på bladene – tag evt. med en tang, så det ikke kommer ud over det hele.

  • 8

    Læg chilien og en anelse af væden henover retten.

  • 9

    Pynt med lidt frisk citronmelisse.

Lynhurtig kylling i hjerteblade