Lynhurtig kylling i hjerteblade
4 personer
Ingredienser
560 g | kyllingefilet |
2 spsk | groftskåret ingefær |
8 fed | hvidløg |
1 dl | soya |
1 bakke | hjertebladsalat |
1.5 spsk | karry |
1 stk | broccoli |
0.5 stk | frisk chili |
1 stk | økologisk appelsin |
1 bundt | citronmelisse |
1 tsk | sesamfrø |
100 g | smør |
2 spsk | sesamolie |
Tilberedning
- 1
Hak ingefæren. Skyl og del broccoli i buketter. Skær hvidløgene i skiver. Pres ½ appelsin. Skyl hjertebladene.
- 2
Kom kyllingestrimlerne på en varm pande med lidt sesamolie. Steg det godt af med ingefæren.
- 3
Tilsæt karry, sesamfrø, de skivede hvidløg, smør og endnu en smule sesamolie. Kom saften af ½ appelsin henover.
- 4
Kom broccoli på panden og en smule soya. Læg chilien ved.
- 5
Steg ikke for længe, da broccoli og chili skal være sprøde.
- 6
Kom hjerteblade på tallerkenen. Riv en anelse appelsinskal over.
- 7
Kom den stegte kylling og broccoli på bladene – tag evt. med en tang, så det ikke kommer ud over det hele.
- 8
Læg chilien og en anelse af væden henover retten.
- 9
Pynt med lidt frisk citronmelisse.
