Kyllingenudelret med peanuts
4 personer
Ingredienser
600 g | kyllinge wokstrimler |
1 spsk | karry |
1 spsk | stærk chilisauce |
200 g | peanuts |
4 fed | hvidløg |
2 stk | løg |
1 stk | rød peberfrugt |
sesamolie til stegning | |
olivenolie til stegning | |
1 pakke | nudler |
Tilberedning
- 1
Skyl og klargør grøntsagerne: hak hvidløg og skær løg i både.
- 2
Chili og karry vendes godt sammen med kyllingestrimlerne, stilles køligt i en halv time.
- 3
Nudlerne sættes i blød i 10 minutter. Imens skylles og klargøres grøntsagerne.
- 4
Varm wokken op og tilsæt olie.
- 5
Tilsæt kød, grøntsager og peanuts og sauter det godt igennem i 7 minutter.
- 6
Tilsæt nudler og det meste af koriander og vend det godt i retten.
- 7
Pynt med resten af koriander og servér straks.
