Kyllingeinderfilet i wrap med guacamole
4 personer
Ingredienser
Ingredienser
600 g | kyllinge inderfilet |
4 stk | tortillawrap |
2 spsk | olie til stegning |
2 fed | hvidløg |
3 spsk | chilisauce |
Guacamole
2 stk | avocado |
1 fed | hvidløg |
3 spsk | cremefraiche 18% |
salt | |
peber | |
citronsaft |
Tomatsalsa
4 stk | tomat |
1 stk | agurk |
3 spsk | balsamicoeddike |
3 spsk | olie til stegning |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Varm en pande op med oliven olie, sauter kyllingeinderfilet i ca. 5 min. til de er let gyldne.
- 2
Kom finthakket hvidløg ved samt chilisauce i.
Tomatsalsa
- 1
Varm vand op i en gryde til at få skindet af tomaterne.
- 2
Lav et kryds i bunden af hver tomat og kom dem i det kogende vand ganske kort.
- 3
Tag dem op og kom dem i koldt vand, skindet trækkes af og tomaterne skæres i tern uden tomatkød.
- 4
Agurken skrælles og skæres i tern
- 5
Tomater, agurker, lys balsamico, olivenolie og evt. en frisk chili i små tern blandes sammen og tomatsalsaen er klar.
Guacamole
- 1
Lav guacamolen ved at mose avocado med en gaffel til det har ensartet konsistens.
- 2
Kom knust hvidløg, cremefraiche, salt, peber og citronsaft i og rør rundt.
- 3
Varm tortillawrapen op enten i ovn eller pande og fordel kylling, guacamole, og salat.
- 4
Kom tomatsalsaen op i et glas og server på tallerken med wrappen.
