Kyllingeinderfilet i wrap med guacamole

4 personer

Ingredienser

Ingredienser

600 gkyllinge inderfilet
4 stktortillawrap
2 spskolie til stegning
2 fedhvidløg
3 spskchilisauce

Guacamole

2 stkavocado
1 fedhvidløg
3 spskcremefraiche 18%
salt
peber
citronsaft

Tomatsalsa

4 stktomat
1 stkagurk
3 spskbalsamicoeddike
3 spskolie til stegning
salt
peber

Tilberedning

  • 1

    Varm en pande op med oliven olie, sauter kyllingeinderfilet i ca. 5 min. til de er let gyldne.

  • 2

    Kom finthakket hvidløg ved samt chilisauce i.

Tomatsalsa

  • 1

    Varm vand op i en gryde til at få skindet af tomaterne.

  • 2

    Lav et kryds i bunden af hver tomat og kom dem i det kogende vand ganske kort.

  • 3

    Tag dem op og kom dem i koldt vand, skindet trækkes af og tomaterne skæres i tern uden tomatkød.

  • 4

    Agurken skrælles og skæres i tern

  • 5

    Tomater, agurker, lys balsamico, olivenolie og evt. en frisk chili i små tern blandes sammen og tomatsalsaen er klar.

Guacamole

  • 1

    Lav guacamolen ved at mose avocado med en gaffel til det har ensartet konsistens.

  • 2

    Kom knust hvidløg, cremefraiche, salt, peber og citronsaft i og rør rundt.

  • 3

    Varm tortillawrapen op enten i ovn eller pande og fordel kylling, guacamole, og salat.

  • 4

    Kom tomatsalsaen op i et glas og server på tallerken med wrappen.

Kyllingeinderfilet i wrap med guacamole