Jacobs pizza
4 personer
Ingredienser
Tomatsauce til pizza
1 dåse | flåede dåsetomater |
oregano | |
1 fed | hvidløg |
salt | |
peber |
Pizza
1 stk | færdiglavet pizzadej |
4 spsk | mascarpone |
2 pakker | mozzarella |
10 stk | sorte oliven uden sten |
1 stk | rødløg |
100 g | manchego ost |
6 skiver | parmaskinke |
salt | |
peber |
Pynt
basilikumblade |
Tilberedning
Pizzasauce
- 1
Put flåede tomater, oregano, presset hvidløg og salt og peber i en gryde og kog det op. Lad pizzasaucen stå og simre i ca. 10 minutter.
- 2
Herefter hældes pizzasaucen i en blender og blendes igennem.
- 3
Lad pizzasaucen køle lidt af.
Pizza
- 1
Fold pizzabunden ud og læg den på bagepapir. Smør pizzabunden med mascarpone.
- 2
Herefter fordeles pizzasauce i et tyndt lag, samt skiver af mozzarella og fintsnittet rødløg. Drys revet manchego ost på toppen og pynt med oliven (uden sten).
- 3
Sættes i en 225 grader forvarmet ovn, sørg for at pladen har stået i ovnen inden da. Pizzaen skal have ca.10-12 minutter (til bunden er sprød).
- 4
Herefter tages pizzaen ud af ovnen og krydres med salt og peber.
- 5
Fordel parmaskinke og basilikumblade på pizzaen. Fordel evt. revet manchego ost efter behov og smag.
