Jacobs pizza

4 personer

Ingredienser

Tomatsauce til pizza

1 dåseflåede dåsetomater
oregano
1 fedhvidløg
salt
peber

Pizza

1 stkfærdiglavet pizzadej
4 spskmascarpone
2 pakkermozzarella
10 stksorte oliven uden sten
1 stkrødløg
100 gmanchego ost
6 skiverparmaskinke
salt
peber

Pynt

basilikumblade

Tilberedning

Pizzasauce

  • 1

    Put flåede tomater, oregano, presset hvidløg og salt og peber i en gryde og kog det op. Lad pizzasaucen stå og simre i ca. 10 minutter.

  • 2

    Herefter hældes pizzasaucen i en blender og blendes igennem.

  • 3

    Lad pizzasaucen køle lidt af.

Pizza

  • 1

    Fold pizzabunden ud og læg den på bagepapir. Smør pizzabunden med mascarpone.

  • 2

    Herefter fordeles pizzasauce i et tyndt lag, samt skiver af mozzarella og fintsnittet rødløg. Drys revet manchego ost på toppen og pynt med oliven (uden sten).

  • 3

    Sættes i en 225 grader forvarmet ovn, sørg for at pladen har stået i ovnen inden da. Pizzaen skal have ca.10-12 minutter (til bunden er sprød).

  • 4

    Herefter tages pizzaen ud af ovnen og krydres med salt og peber.

  • 5

    Fordel parmaskinke og basilikumblade på pizzaen. Fordel evt. revet manchego ost efter behov og smag.

Jacobs pizza