Hjemmelavet müsli med yoghurt og friske bær
Ingredienser
0.25 dl | hasselnødder |
0.25 dl | mandel |
0.25 dl | kokosmel |
2.5 dl | havregryn |
0.5 g | solsikkekerner |
1.5 spsk | honning |
1 bakke | friske blåbær |
1.5 l | yoghurt naturel |
Tilberedning
- 1
Varm en stegepande op til middelvarme og rist nødderne på panden til de er gyldne.
- 2
Tag nødderne af panden og hæld dem i en ren skål.
- 3
Hæld kokosmel på den varme pande, og pas på det ikke brænder. Giv det omkring ½ minut under omrøring.
- 4
Tag kokosmelet af panden og kom dem over i skålen til nødderne.
- 5
Hæld til sidst havregryn, solsikkekerner og honning på panden.
- 6
Når det er ristet og gyldent, hældes det over i skålen til de andre ingredienser. Rør det let rundt.
- 7
Skyl bærene skær evt. i mindre stykker og put dem i en skål.
- 8
Server yoghurt med müsli og friske bær.
