Hjemmelavet müsli med yoghurt og friske bær

Ingredienser

0.25 dlhasselnødder
0.25 dlmandel
0.25 dlkokosmel
2.5 dlhavregryn
0.5 gsolsikkekerner
1.5 spskhonning
1 bakkefriske blåbær
1.5 lyoghurt naturel

Tilberedning

  • 1

    Varm en stegepande op til middelvarme og rist nødderne på panden til de er gyldne.

  • 2

    Tag nødderne af panden og hæld dem i en ren skål.

  • 3

    Hæld kokosmel på den varme pande, og pas på det ikke brænder. Giv det omkring ½ minut under omrøring.

  • 4

    Tag kokosmelet af panden og kom dem over i skålen til nødderne.

  • 5

    Hæld til sidst havregryn, solsikkekerner og honning på panden.

  • 6

    Når det er ristet og gyldent, hældes det over i skålen til de andre ingredienser. Rør det let rundt.

  • 7

    Skyl bærene skær evt. i mindre stykker og put dem i en skål.

  • 8

    Server yoghurt med müsli og friske bær.

Hjemmelavet müsli med yoghurt og friske bær