Hindbærsnitter
10 stk
Ingredienser
Ingredienser
200 g | smør |
350 g | hvedemel |
150 g | flormelis |
1 spsk | vaniljesukker |
1 stk | æg |
1 bakke |
Fyld
1.5 dl | hindbærmarmelade |
Glasur
200 g | flormelis |
2 spsk | vand |
Tilberedning
Hindbærsnitter
- 1
Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet.
- 2
Tilsæt flormelis og vaniljesukker og saml hurtigt dejen med ægget.
- 3
Stil dejen tildækket i køleskabet i ca. 1 time.
- 4
Del dejen i 2 portioner. Rul hver portion ud til en firkant (ca. 20x30 cm).
- 5
Del igen dejen på langs og bag de 4 dejplader på en plade med bagepapir i ca. 20-25 minutter ved 175 grader til de er gyldne.
- 6
Lad kagerne køle helt af på en bagerist.
Glasur
- 1
Rør glasuren sammen.
- 2
Smør marmeladen på 2 af kagerne og glasuren på de andre 2. Læg dem sammen med glasuren opad.
- 3
Skær kagerne i 5-6 cm hindbærsnitter.
