Hindbærsnitter

10 stk

Ingredienser

Ingredienser

200 gsmør
350 ghvedemel
150 gflormelis
1 spskvaniljesukker
1 stkæg
1 bakke

Fyld

1.5 dlhindbærmarmelade

Glasur

200 gflormelis
2 spskvand

Tilberedning

Hindbærsnitter

  • 1

    Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet.

  • 2

    Tilsæt flormelis og vaniljesukker og saml hurtigt dejen med ægget.

  • 3

    Stil dejen tildækket i køleskabet i ca. 1 time.

  • 4

    Del dejen i 2 portioner. Rul hver portion ud til en firkant (ca. 20x30 cm).

  • 5

    Del igen dejen på langs og bag de 4 dejplader på en plade med bagepapir i ca. 20-25 minutter ved 175 grader til de er gyldne.

  • 6

    Lad kagerne køle helt af på en bagerist.

Glasur

  • 1

    Rør glasuren sammen.

  • 2

    Smør marmeladen på 2 af kagerne og glasuren på de andre 2. Læg dem sammen med glasuren opad.

  • 3

    Skær kagerne i 5-6 cm hindbærsnitter.

Hindbærsnitter