Grillet skinkeschnitzel med nye danske kartofler og springløg

4 personer

Ingredienser

Ingredienser

4 stkskinkeschnitzel

Marinade

2 fedhvidløg
1 stkchilifrugt
1 tskingefær
1 stkøkologisk citron
2 spskolivenolie
2 spskketchup
1 spskfrisk peberrod
2 spskkarry
1 spskhp sauce
2 spskmild chilisauce
2 spsksesamolie
salt
peber

Garniture

1 bakkenye danske kartofler
12 stkforårsløg

Tilberedning

  • 1

    Hak hvidløg og chili fint. Hak ingefær og pres saften fra økologisk citron. Riv peberrod.

  • 2

    Bland det hele sammen til en marinade. Ønsker du ikke en stærk marinade, kan du komme mindre chili i.

  • 3

    Lad kødet trække i marinaden, gerne fra om morgenen til det skal bruges om aftenen.

  • 4

    Kartoflerne koges med salt til de er møre.

  • 5

    kinkeschnitzlerne grilles sammen med forårsløg på grillen. Serveres straks med nykogte kartofler.

Grillet skinkeschnitzel med nye danske kartofler og springløg