Grillet skinkeschnitzel med nye danske kartofler og springløg
4 personer
Ingredienser
Ingredienser
4 stk | skinkeschnitzel |
Marinade
2 fed | hvidløg |
1 stk | chilifrugt |
1 tsk | ingefær |
1 stk | økologisk citron |
2 spsk | olivenolie |
2 spsk | ketchup |
1 spsk | frisk peberrod |
2 spsk | karry |
1 spsk | hp sauce |
2 spsk | mild chilisauce |
2 spsk | sesamolie |
salt | |
peber |
Garniture
1 bakke | nye danske kartofler |
12 stk | forårsløg |
Tilberedning
- 1
Hak hvidløg og chili fint. Hak ingefær og pres saften fra økologisk citron. Riv peberrod.
- 2
Bland det hele sammen til en marinade. Ønsker du ikke en stærk marinade, kan du komme mindre chili i.
- 3
Lad kødet trække i marinaden, gerne fra om morgenen til det skal bruges om aftenen.
- 4
Kartoflerne koges med salt til de er møre.
- 5
kinkeschnitzlerne grilles sammen med forårsløg på grillen. Serveres straks med nykogte kartofler.
