Grillet ørredfilet med aspargessalat
4 personer
Ingredienser
Ingredienser
500 g | ørredfilet |
1 stk | limefrugt |
sort peber | |
100 g | rucolasalat |
1 stk | rødløg |
12 stk | cherrytomat |
0.5 stk | broccoli |
12 stk | grønne asparges |
Dressing
2 dl | skyr |
1 spsk | olie til stegning |
1 spsk | citronsaft |
1 tsk | rørsukker |
sort peber | |
2 fed | hvidløg |
1 bundt | persille |
Tilberedning
- 1
Den optøede ørredfilet overhældes med limesaft og krydres med salt og peber, hvorefter den grilles ca. 12-15 min. med skindsiden nedad indtil den er gennemstegt.
- 2
Rucola skylles og blandes med rødløg i tynde både, halve cherry tomater, små broccoli buketter og friske asparges i 3 cm lange stykker.
- 3
De blandede finthakkede krydderurter blandes med resten af dressing-ingredienserne og serveres.
