Grillet ørredfilet med aspargessalat

4 personer

Ingredienser

Ingredienser

500 gørredfilet
1 stklimefrugt
sort peber
100 grucolasalat
1 stkrødløg
12 stkcherrytomat
0.5 stkbroccoli
12 stkgrønne asparges

Dressing

2 dlskyr
1 spskolie til stegning
1 spskcitronsaft
1 tskrørsukker
sort peber
2 fedhvidløg
1 bundtpersille

Tilberedning

  • 1

    Den optøede ørredfilet overhældes med limesaft og krydres med salt og peber, hvorefter den grilles ca. 12-15 min. med skindsiden nedad indtil den er gennemstegt.

  • 2

    Rucola skylles og blandes med rødløg i tynde både, halve cherry tomater, små broccoli buketter og friske asparges i 3 cm lange stykker.

  • 3

    De blandede finthakkede krydderurter blandes med resten af dressing-ingredienserne og serveres.

Grillet ørredfilet med aspargessalat