Grillet hel rødspætte med creme de la creme asparges og spinat
4 personer
Ingredienser
Ingredienser
4 stk | rødspættefileter |
Olivenolie til smøring | |
1 bundt | asparges |
2 pakker | spinat |
4 stk | løg |
2 fed | hvidløg |
2 dl | fløde |
1 dl | hvidvin |
muskatnød | |
salt | |
peber | |
smør til stegning |
Pynt
1 stk | citron |
Tilberedning
- 1
Rødspætterne renses, smøres med lidt olivenolie og krydres med salt og peber.
- 2
Læg rødspætterne på den varme grill og grill dem 2 min. på hver side.
- 3
Tag dem af grillen og lad dem hvile et par minutter.
- 4
Løg og hvidløg snittes i skiver og svitses i lidt smør på en sautérpande eller en gryde.
- 5
Skær bunden af de grønne asparges.
- 6
Tilsæt de grønne asparges og den skyllede spinat og sautér til det ikke fylder så meget.
- 7
Tilsæt hvidvin og lad den koge helt ind.
- 8
Krydr med salt og peber samt lidt revet muskatnød.
- 9
Tilsæt fløden og lad den koge op.
- 10
Pynt med citronbåde og server straks til den grillede rødspætte.
