Grillet hel rødspætte med creme de la creme asparges og spinat

4 personer

Ingredienser

Ingredienser

4 stkrødspættefileter
Olivenolie til smøring
1 bundtasparges
2 pakkerspinat
4 stkløg
2 fedhvidløg
2 dlfløde
1 dlhvidvin
muskatnød
salt
peber
smør til stegning

Pynt

1 stkcitron

Tilberedning

  • 1

    Rødspætterne renses, smøres med lidt olivenolie og krydres med salt og peber.

  • 2

    Læg rødspætterne på den varme grill og grill dem 2 min. på hver side.

  • 3

    Tag dem af grillen og lad dem hvile et par minutter.

  • 4

    Løg og hvidløg snittes i skiver og svitses i lidt smør på en sautérpande eller en gryde.

  • 5

    Skær bunden af de grønne asparges.

  • 6

    Tilsæt de grønne asparges og den skyllede spinat og sautér til det ikke fylder så meget.

  • 7

    Tilsæt hvidvin og lad den koge helt ind.

  • 8

    Krydr med salt og peber samt lidt revet muskatnød.

  • 9

    Tilsæt fløden og lad den koge op.

  • 10

    Pynt med citronbåde og server straks til den grillede rødspætte.

Grillet hel rødspætte med creme de la creme asparges og spinat